A saptesprezecea zi

Stiu ca am mai numit astfel o insemnare, iar intimplarile se petreceau tot in Spania, pe niste drumuri pe care talpile mele si le vor aminti toata viata. cartea lui Ken Follet e chiar o dezamagire, nu stiu de ce se entuziasmasera unii atit, parca as citi o poveste pentru copii, dar ma incapatinez s-o termin fiindca e in engleza si-mi prinde bine la vocabular. dar nu prea merge in timp ce citesc in paralel “Al doilea sex” a lui Beauvoir, carte care ma intristeaza, la naiba. jumulita de toti la vremea respectiva… adevarurile dor al dracu… catedralele primului sint mici copii pe linga fraze de genul “cel mai mediocru dintre barbati se va crede semizeu in fata femeilor”, nevrind sa spuna totusi prin asta ca barbatii sint mediocri. anyway, sint abia la primul volum…

clubul de carte functioneaza de minune, ba chiar am putea spune ca sint 12 istorii minunate, fiecare carte avind aventurile ei. “Cutia neagra” a lui Amos Oz am primit-o la adresa de-aici, si-am dat-o gata in doua zile. cartea e de pe vremea cind se scria pe a doua pagina anul de aparitie si a cita editie este.

cu fetele de la Sanoma punem la cale o actiune pt copii, daca tot am cartile alea si n-am ce face cu ele… ma distrez trimitind carti postale in toate colturile lumii, conjugind verbe spaniole si cumparindu-mi tricouri la rebajas de la mango, pe care in tara le-as gasi la un pret nesimtit de mare. descopar mirosuri noi, beau litri de cappuccino, aflu cu stupoare ca guvernantii romani vor sa renunte la legea dreptului de autor, cica sa evite evaziunea fiscala, hahahahahahahahahahahaha…. bai, ce dracu, nu-ti mai ramine altceva de facut decit sa rizi…. sa se publice singuri sau deloc, ce nu inteleg autorii din romania??? alerta e maxima… si cine o fi furat cele 50 de arme din depozitul de la Ciorogirla??? criza asta te face sa iei masuri disperate, nu altceva… io cind ma intorc am de gind sa ma distrez de mutrele unora, parca-i si vad cum le e teama sa si manince, ca nu cumva sa ramina cu frigiderul gol….

6 Comments

  1. Astept cu foarte mare nerabdare cartea. Se pare ca sunt o mare norocoasa. Nici pe asta n-am citit-o… 🙂

    Like

  2. Multumesc pentru cateva recomandari de lectura. Din fericire, cartea lui Oz o am in biblioteca. Partea frumoasa este ca stiu si de unde s-o iau.
    Ai dreptate. In tara chiar te poti distra de minune pe seama temerilor unora ca ar putea sa le ramana frigiderul gol daca mananca. Stau si ma intreb, cati dintre ei numara acum boabele de fasole cand vor sa faca o ciorba sau iahnie

    Like

  3. asel, mai ales tie o sa-ti placa pe alocuri. 🙂

    doruletz: cu placere. cartea lu` Oz e cam patetica pentru gustul meu, dar are destule parti bune cit s-o termini cu brio.

    Like

  4. Nah, ca acum m-ai facu si mai curioasa… ca doar am samanta de muiere in mine, nu? Nici nu vreau sa ma gandesc la vremurile cand voi fi baba :))
    In alta ordine de idei, am privit cu atentie copilasii din fotografii. Primul(a) si ultimul sunt dementiali… 🙂

    Like

  5. asel, i-am scos pe kizi, ca se vedea aiurea totul, mi-a atras atentia un amigo, si n-am chef sa reeditez pozele… ma bucur insa ca ti-au placut, ultimul era favoritul meu, l-am urmarit vreo 3 ore cum se joaca….

    Like

  6. si eu pe aici, mai fur o replica(tot se anuleaza legea aia), mai aflu de-o carte, mai arunc un gand bun…

    sa vezi oameni crizati pe vreme de criza…asta da..
    🙂

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.