Ferma vedetelor 3

rona-hartner
Rona Hartner                                             sursă foto: portail-coucou.com

Rona a stat ea ce a stat și a mai dat o lovitură. A mai eliminat un călcător pe nervi și fan de strategii, luptător cu experiență, mare lover, great războinic, părăsitor de proprii copii. În sfîrșit, nu cred că Rona îi avea dosarul atunci cînd a apărut Cristi luptătorul în ferma vedetelor, nu avea nici experiența lui în emisiuni televizate și nici nu avea cum s-o cucerească pe Rona cu mușchii lui atrăgători de babes. Desigur, nici el nu avea cum să fie atras de Rona, pentru că-i lipsea botoxul, genele false și langurozitatea. Nu prea știe el cum să fie în preajma femeilor inteligente, la astea nu prind mușchii.

Așa că, pe scurt, povestea a e așa. Rona a continuat să fie ea însăși, lucru care i-a călcat pe nervi pe ceilalți, care simțeau nevoia să fie altfel, în funcție de cine era fermierul săptămînii. Evident nu s-a lăsat impresionată de cele patru copci ale luptătorului care s-a tăiat în coasă, fără ca măcar să apuce s-o folosească, și l-a trimis direct în duel, spre revolta lu beibi Majda, sucită și aia în gleznă, de bine ce-a știut să calce pe pămînt. Cineva a făcut oripilat declarația ”Eu nu aș fi trimis un om rănit în duel”, rana fiind o micuță zgîrietură, care, pentru un luptător ca Cristi, era doar un abur, iar duelul nu era, de fapt, un duel într-o arenă de gladiatori, ci niște întreceri sportive la care fac față și copiii de clasa a V-a. Plus, să nu uităm că nu au avut absolut nicio greață toți acești vociferatori cînd au trimis-o pe Rona la duel, proaspăt operată de sau la menisc. Dar, în sfîrșit, amănunte.

Cu toate strategiile lor, Rona a dat un bobîrnac și a secerat ditamai luptătorul care a picat proba de îndemînare, spre disperarea Majdei, care zici că se despărțea de iubirea vieții ei, așa lacrimi de crocodil vărsa, de altfel, o femeie puternică etc. și alte motive în plus să o urască pe Rona, care iar a lăsat-o fără cea mai dragă ființă din fermă, după ce beibi Diana a părăsit-o în lacrimi și a devenit imediat istorie.

Pe Iordăchioaie săracu îl înțelegem, tre să fie frustrant să ai ca parteneră de echipă o rebelă ca Rona (deși, zice povestea, ar fi un rebel și el), care nu ascultă de niciun bărbat, darămite de unu slab ca el și care nu are nevoie nici de aplauzele, nici de aprobarea nimănui. Dar nici nu te lasă să-i faci felul doar pentru că nu o halești tu.

Micuțul bărbos Dragoș e surprinzător de atent la niște detalii de-astea de femeie care stă toată ziua în casă și se uită pe geam la alții, să nu cumva să rateze vreo mișcare nelalocul ei, genul de gagică ce nu-și poate liniști nemulțumirile nicio secundă: ”ce face aia, cînd se mărită, cînd se dezmărită? Ai văzut ce pantaloni scurți purta la ea în casă? Eu fac gardul și tot ea are cheia?” – așa și Dragoș umoristul: ”De ce se duce Maxer să mănînce cînd eu am de cărat lemne? De ce nu mă bagă Maxer în seamă? De ce nu muncește să-l văd și eu?”

De Vladimir Drăghia nu zic nimic, dar vă aduc aminte că a fost singurul burlac de la emisiunea ”Burlacul” care a fost dat afară de candidate, cu acordul lui, desigur, pentru că chiar nu a mai suportat atîta prostie și a preferat să fie eliminat decît să-și mai piardă timpul cu niște tălîmbe. Așa că nu cred că aici va fi altfel.

Cît despre cuplul Natanticu și bursucul ălalalt, marii umoriști care nu au făcut nicio glumă reușită pînă acum, s-au fofilat făcînd pe băieții de gașcă, la limita dintre bîrfe, genul de slugă la doi stăpîni. Știm că e totul un joc și că, de fapt, în realitate, nimeni nu e așa, ci toți sunt niște cuceritori minunați, artiști fără cusur și chiar se zbat pentru carierele lor, pe care puțini le apreciază. Nu e de mirare dacă unu din ăștia doi va cîștiga, par protejați.

În sfîrșit, după ce am văzut umilirea marelui ”gladiator” și a fost clar că Dinu Maxer i-a dat la temelie cu inteligență din doar două probe, deși e de profesie medic și deci nu avea cum să dărîme ditamai ”stejarul”, m-am dus liniștită la somn, chiar nu am mai prins cine va fi fermierul de săptămîna următoare. Posibil Majda. Dar nu mai contează. Mă bucur că iar a învins inteligența over mușchi or beauty.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.