Să trecem mai departe…

Nu prea am mare lucru de spus, dar ziceam să nu stea prea mult la panou însemnarea de mai devreme cu pușcăriabilii. Au trecut și alegerile electorale, tot pe salarii mici trăim, tot la Anglia visăm, Șandru tot în negru se îmbracă, dacă n-ai minte, măcar siluetă. Cele 7 fantastice sau cele 7 micuțe mogule și-au reîntregit echipa, dar tot nu cîștigă nici un ban, bine… cîștigă, dar nu din scris… poți s-o mai spui o dată, faza cu România și scriitoriceala. deci nu s-a schimbat mare lucru… vizibil, cel puțin. Invizibil, aproape totul.

A trecut și Facebook revolutionen, apoi a urmat perioada de măcăneală pe la talk showuri. întrebare: nu-i așa că e o societate săracă? răspuns: ba e o societate foarte săracă. gen. Voi ați urmărit-o vreodată pe șandru în postura de realizatoare? Păi atunci, de ce aș avea eu pretenții de la un talk show?

În fine. Hai să ne întoarcem la alte lucruri mai interesante. update-uri, pentru cei 3 cititori care au mai rămas pe-aici. Emisiunea mea “Școala după școală” a ajuns la a 8-a ediție, vineri am invitate două liceene cu peste 1000 de ore de voluntariat la activ, producția de week-end merge, Mala Hierba zbîrnîie de articole, pe care le urc pe site cît e Iris la grădiniță, încep să-mi revin cu somnul, plus lemnele duduie în sobă.

Era să spun că e totul bine, dar mi-am adus aminte că am de plătit o amendă pe o rovinietă, taxă de drumuri cică. Cum vă spuneam, nimic nu s-a schimbat, drumurile nu s-au transformat printr-o minune în autostrăzi europene, facturile urcă, văicăreții se înmulțesc, trăiască diaspora.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.