S-au înmulţit sifonarii

sifonareAltă specie de lingăi pe care-i are în ogradă orice şef ghidat în viaţă după principiul „iubesc trădarea, dar îi urăsc pe trădători”. Sifonarii ăştia nu au o problemă neapărat cu tine, dar sunt aşa de ahtiaţi să intre pe sub pielea şefului, care oricum nu dă doi bani pe ei, că l-ar vinde şi pe tac-su din mormînt cu viermi cu tot. Ei nu vin la tine să-ţi spună, băh sau făh (apelative de-astea ca între sifonari) potoleşte-te, nu, nu, nici poveste. Nici una, nici două dau drumul “la sifon”, înfăşurînd tot rahatul în ce victime sunt ei, că ei sunt nişte buni, nişte sfinţi, nu s-a mai văzut pînă la ei atîta îngerime şi s-a trezit Sora 13 să le dea o carată pe după ceafă. Din senin. Nici o problemă, şi ei tot din senin sifonează ca să priceapă şi paranoia lor ceva.

S-au înmulţit sifonarii, dar parcă niciodată mai mult ca în ultima vreme. Mai luau şi ei o pauză de un orgasm cîndva, mai plecau în vacanţe la bulgari sau la spanioli, îşi mai umflau maţele cu un mic, cu un șuberec, ceva, mai dădea în ei o cufureală. Acum nimic. Stau toată ziua pe Iphone-uri, tablete şi bagă sms-uri la greu cu degetele lor mai groase ca micii după care mor de poftă numai cînd se gîndesc la ei şi dă-i şi toarnă cu o viteză de-aia de ar plesni de invidie şi cel mai mare laser din lume. D`ăştia care la o confruntare n-ar şti să-şi susţină punctul de vedere decît cu pateticul „eşti un nesimţit” sau „n-ai şapte ani de-acasă”. Mor cînd îi aud. Ca şi chestia aia cu „las că vine soarele şi pe strada noastră” şi parcă şi văd o şleahtă de gură-cască uitîndu-se după soare ca după muşte, tot aia pentru mulţi dintre ei.

De le-aș arăta celor care acum apleacă urechea la aiurelile, otrăvurile și îmbîrligăturile lor, memorium-urile făcute împotriva lor, comandamentele de urgență, plimbările departe de telefoane și toată avalanșa de denigrări, poate s-ar gîndi de 3 ori mai bine cînd apare cîte o pleașcă de-asta din senin pe capul lor, gata să le facă un bine negîndit.

Să mai punem o vorbă de duh: sifonarul e același, prostu e diferit. Unii, însă, se prind mai repede. Alții mai greu.

Tare comici sifonarii ăștia!

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.