Mai…

Trei lucruri care m-au distrat săptămîna aceasta:
– Intru în direct la radio sky să povestesc ce fac locuitorii din Medgidia deosebit de 1 mai, mai precis, acelaşi lucru pe care-l fac de atîţia ani: pădure cu mititei şi muzică la maxim. Adică nimic deosebit. Mă distrează Lavinia, realizatoarea emisiunii, care spune: trebuie să ştiţi că zuli e o poetă. Simt că mă loveşte inspiraţia în direct. Să mă reprofilez sau ceva.
– Mă văd cu R. Pe stradă, îmi plimbam fetiţa şi aproape să-şi înghită limba, văzîndu-mă cu 10 kilograme în plus. Întotdeauna mă amuză reacţiile astea. Cred că dacă mă vedea acum un an cu 20 de kile în plus leşina, bietul de el. Trebuie să mă apuc serios de sport, pînă nu dezamăgesc toată populaţia masculină care citea cîndva poveşti curtezeneşti.
– Şi al treilea lucru care m-a amuzat nu se poate spune pe post. Încă. E una dintre acele întîmplări care-ţi provoacă un rîs nervos, după ce constaţi de fiecare dată cît de meschini sunt unii oameni şi la ce micisme se pot preta doar aşa, de chestie. Treaba lor! Să constaţi însă asta sau să descoperi chiar în săptămîna patimilor că minciuna are picioare scurte e semn că Universul e infinit de mare şi înţelept şi cu atît mai mult aroganţa unora pare un non-sens.

ultimele linkuri sau ceva ce v-ar putea interesa.
4 ani de mala hierba un fel de retrospectivă de ziua mondială a presei libere

pagina de FB a cărţii “Al treilea călător” unde am de gînd să postez pozele şi comentariile cititorilor imediat după lecturare. aici cam am de lucru pentru că trebuie să iau din urmă tot feedback-ul, începînd cu primul cititor al cărţii din 2010 încoace. vă invit să participaţi la aventura aceasta şi să creăm împreună o atmosferă caminandă.

acestea fiind zise, vă urez Paşte fericit şi să ne auzim/ citim cu bine!

1 Comment

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.