”Căpșune” pentru Laurențiu

Balada capsuniM-a impresionat povestea micuțului Laurențiu, care s-a născut acum un an și jumătate, fără mânuța stângă, și m-a revoltat în același timp răspunsul pe care un medic, un om – nu mai contează că era și medic, deși ar trebui să conteze mai mult decît orice (nu și în România) – l-a dat părinților, ceva de genul ”știți, puteți să renunțați la copil”. Povestea unei mânuțe pierdute, de la nașterea copilului și până azi, o găsiți pe blogul acesta, pe care mama lui Laur l-a deschis pentru a strînge bani pentru o proteză.

M-am gândit să-mi donez și eu banii pe 5 luni din vânzările cărții pentru copii ”Balada căpșunilor fără culoare”. Dacă vreți să-l ajutați pe micuțul Laur cumpărând cartea mea dați un semn pe redactia@mala-hierba.com și va fi trimisă în cel mai scurt timp cu autograf.

Cartea costă 15 lei pentru această acțiune plus taxele poștale.

1 Comment

  1. cine este vlad jenica? a platit pt doua carti in contul meu si nu si-a lasat adresa. este rugat sa dea un semn pe mail.

    mersi tututor celorlalti care s-au implicat in aceasta campanie. imi puteti scrie aici sau pe mala hierba sau unde vreti voi. sunt usor de gasit.

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.