Romanian Next Top Smardoaice

Mai întîi să spun că ”împuțiții” de azi au fost smardoii de ieri, cei mai minunați, mai talentați, mai iubăreți sau cei mai kojak dintre toți. Cînd erau îndrăgostite, sau hai să spunem crudul adevăr, cînd erau mai degrabă interesate, totul era parfumat în jurul lor, cum n-au mai fost interesate, cum a început să le pută pe la nas.

S-o luăm un exemplu celebru: Mariana Moculescu, sau Moculeasca, pe scurt. Aseară la Capatos scandal între două idioate pe care Capatos voia să le împace, că așa e el, băiat bun. Aiurea. Așa sunt mai nou caracterizați cinicii, drept băieți buni. Dar cu astfel de personaje cum naiba să fii? Că pe oriunde o vezi pe Moculeasca iese cu scandal, asta e clar. Gagica latră, se înfurie, dă palme, picioare ca la balamuc, știți voi, bătaie de-aia muierească, măi animalule, măi nesimțitule, măi împuțitule și tot așa, cu mîinile morișcă-n aer, că mă mir cum o fi rezistat bietul Moculescu lîngă așa specimen atîția ani, e chiar un mister. De data asta invectivele ei deopotrivă cu palmele erau date cu generozitate unui fost iubit de care nu mai voia să audă fiindcă era un nespălat, dar cînd treburile mergeau bine în pat era un Cristinuț.

Așa. Deci vine asta în emisiune să se împace cu o siliconată, că își scosese aia pieptul la image012vedere, mai sădeci trebuie să menționăm, să se simtă și aia băgată în seamă, că nu i-am reținut numele. Două proaste trecute ca lumea de prima tinerețe, malace și urîte cu spume, de nici machiajul nu mai făcea față. Le-ar fi stat mult mai bine ca muncitoare la Apaca sau ca gărzi de corp la Bamboo să păruiască niște pițipoance sau să le trimită acasă să învețe pentru BAC. Moculeasca o acuza pe siliconată că provoacă scandaluri, deși pe casete era clar cine pe cine smardoia (la astea chiar li se potrivește limbajul ăsta de stradă, fiindcă de-acolo și par aduse în studio că te întrebi ce fel de artiști îi treceau ăsteia pragul pe vremea cînd era măritată cu Moculescu și trebuia să facă și ea pe gazda cu de-alde Anca Țurcașiu sau Mădălina Manole sau mai știu eu ce artistă finuță). La un moment dat apare și ”nespălatul Cristinuț” în studio ca să-și ceară scuze, să-i dea lu Moculeasca un inel sau să o facă mincinoasă pe siliconată, toate trei sau altceva, nu era prea clar, dar tot o întreba pe siliconată: ”Ce, nu mi-ai spus tu s-o scuip pe Mariana?” fază la care ți se rupe filmul și preferi să dormi și să-i lași pe idioți cu idioțeniile lor. așa că nu știu cîte palme a mai împărțit Moculeasca ”nespălatului” sau dacă i-a dezumflat ăleia sfîrcurile.

***

în partea astalaltă, cu cîteva ore mai devreme, Bote își bătea capul cu top-modelele lui. Cîteva mucoase se aliaseră s-o bată pe roșcata Irina din Mangalia (că se continuă și-aici frustrările moldovencelor) că ieșea mai bine în poze decît ele. Deci clica moldovencelor făcuseră haită în jurul dobrogencei și, ca orice mucoase, își șterseseră degetele butucănoase și pline de ciocolată de părul Irinei și pe urmă rîdeau fix ca niște capre, încercînd să-l facă pe Bote să creadă că aia se mînjise singură, își băgase șampon în crema de demachiere tot singură și că în general se sabota singură ca să se dea victimă. Tipic moldovinește. Mi-a fost milă de Cătălin, zău! Descreieratele îl treziseră din somn cu rahaturile astea și cereau dreptate, printre care se trezise și chelioasa aia de Aida, toate cu justiția în brațe. Că nah, nici o alianță nu e mai puternică decît cea împotriva unui dușman comun. Pe la începutul emisiunii apare așa, ca o boare, un top model internațional, o româncă destupată care a văzut lumea, și zice într=-o doară singura chestie inteligentă și de băgat la cap din emisiune cum că atitudinea unora de atotștiutoare, mai ales cînd ele sunt proaste de bubuie (și-ți dai seama de asta din vocabularul lor de 3 propoziții – vezi Iulia din Chișinău, smardoaica principală, mereu amenințătoare, dar cum vede un șarpe de baltă cum se cacă pe ea și intră într-o panică de-aia de teatru Bulandra) o să le aducă în seria sau subdivizia ”z” a acelor 99% manechine de anticameră, aspirante la o slujbă pe podium. Sigur că asta este valabil în toate domeniile, nu numai pe filiera manechine et company.

Au scos-o pe Gina cea blondă, nu știm exact pe ce criterii – se pare că pozele contează mai mult decît atitudinile în emisiunea asta. Evident, orice reality show trebuie să aibă scandalagiii lui ca eu să scriu însemnarea asta în care să spun cît cretinism se promovează, de parcă voi n-ați ști. Mai degrabă nu le-a plăcut dantura Ginei, avea într-adevăr o problemă aici, dinți mici, rari și cam crăcănați, și poate n-au avut tupeu să-i spună. Lasă, Bote, pregătește fetele pentru viitoarele showuri în care n-au nimic interesant de spus sau de făcut, dar sigur astea îi vor putea ține piept mahalagioaicei ăleia de Moculească, în cazul în care vor împărți același ”nespălat”. 

***

mai voiam să zic ceva despre clubul de carte, dar chiar nu-și are rostul pe însemnarea asta.

1 Comment

  1. … gooool, Zully! iar ai pus punctul pe “i”.
    am vazut şi eu pe franturi emisiunea lu’ Bote, şi mă minunam de aceeaşi chestie, de cât de rele pot fi…Cât despre “doamna” Moculescu, eu îi găsesc mereu o atenuantă, pe seama situaţiei psihice :)))))))
    Da’ cu ce să se mai amuze românul, că şi aşa la teatru “nu-i prea place la toţi”, nu? …

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.