Integrity

I`m telling you from now on when I will hear someone talking about his/her integrity I`m gonna start yawning. Or about image.

Deci plm, mai pe românește. Unii își construiesc niște imagini false și după aia se cacă pe ei toată viața să și le păstreze. Se luptă cu monștrii, cu balaurii, cu vrăjitoarele și cu alte lighioane sălbatice (ca mine) ca să demonstreze că sînt ilene cosînzene sau feți-frumoși. deci da. nimic concret nici de data asta.

deci, făi proastelor, hai să vă desenez: cu cît veți încerca să demonstrați lumii că sînteți niște super gagici care dormiți cu ”Why Men Love Bitches” sub pernă (un fel de self-help dating book, for loving women without any luck), cu atît o să se pișe mai tare bărbații pe voi. Știm că aveți liste cu ”people I helped”, liste cu ”men I fucked”, dintre care cea mai lungă va fi lista cu ”men who ended up with me”, care e la fel de lungă cu cea cu ”men I cheated”. But long life to integrity, which has nothing to do with loyalty, of course. după numărul de exemplare vîndute îți poți da seama cît de multe distruse sînt pe pămîntul ăsta, toate visînd să știe cum să spună ”nu”, cînd de fapt e așa de simplu.

eu cred că v-ați prins cum stă treaba cu integrity ăsta. toate javrele sînt integre pînă cînd nu mai sînt și după aia ți-o bagă pe aia cu ”eu cred că ești invidioasă că nu ești ca mine”. sigur că da, and only the palm-trees didn`t lean in front of you when you are driving your car, that was her ex-husband expression.

People have mistakes, this is a fact. People make huge mistakes, this is another fact. Some people will learn something from their mistakes, and some of them will try to correct.

People sometimes take responsability for their mistakes, this is a fairy tale.

***

Abdul is calling me: please, madam, please don`t forget me! And don`t forget my number!

***

Și uite o prezentare mișto de carte, ca să încheiem într-un altfel de tonus, care nu e tocmai diferit de cele scrise mai sus, ba chiar are legătură: Bîntuiții, a lui Chuck Palahniuk.

2 Comments

  1. Tag-ul in care ai inclus asta spune totul:PARASUTISME. Iti doresc din tot sufletul sa scapi din ele cat mai curand si stiu ca asa va fi, de fapt, ptr ca locul “lor” e in hazna si al tau, acolo sus-unde ti-e mintea, sufletul si trupul…mereu. Te imbratisez si te astept cu ceaiul ala…:)

    Like

  2. MI-E DOR DE TINE CADANO !!!!!!!!

    gata, fug la treaba inapoi. da promit sa recuperez ce am pierdut. *se uita la arhiva* fucking fuck, da am ceva de citit.
    gata. PA ! }}}}}}}}}}}}{{{{{{{{{{{

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.