Despre parșivitate

îi zic: ”bagă o poveste nasoală”. ”definește nasoală”. ”stupidă”, răspund. „așa, ca-n viață”.

*

long story short: deși fiecare dintre noi avem seria noastră interminabilă de povesti nasoale, ca într-un foileton prost și lung, condiție sine qua non, dacă e să te gîndești la un episod să dea dracii dacă-ți amintești vreunul și cine juca în filmul ăla de idioți. asta pentru că toți idioții seamănă între ei atît de mult încît există riscul  să devii și tu unul, chiar dacă nu vrei să recunoști încă.

*

anyway, cele mai nasoale povești sînt cele care nu se spun niciodată. non stop work în plm poți s-o iei razna. bineînțeles că și cele mai frumoase povești au aceeași soartă. nu numai că nu se spun niciodată, dar nici nu există. de-asta s-a născut literatura, ca să te păcălească frumos.

relax, deci! nu ești nici primul nici ultimul care se întreabă da de ce mi se întîmplă numai mie? aiurea, revino-ți mai repede, ești ultimul buric al universului. încheie capitolul ăla, aruncă tot folderul la coteț și mergem mai departe.

*

pe urmă a venit vorba de parșivitate. păi exact ăia care se cred cei mai parșivi sînt proști de bubuie fix în momentele (că-s mai multe) cînd  nu realizează că sînt deja urmăriți de alții, că li s-au aflat scopurile și că li s-a mirosit deja mîrșăvia. or, parșivitatea, si, señor, taman asta înseamnă: să nu te miroasă nimeni, să nu te știe, să nu te afle. uite, Dumnezeu e un mare parșiv, dar nimeni nu poate demonstra asta, nimeni nu poate da vina pe Marele Anonim.

*

_DSC2601 ziua popîndăului principal. șefii lui (că-s mai mulți) au avut ședință pe seama lui. pentru că nu e indian, nu linge în cur pe nimeni și le scuipă tuturor semințe în cap de înalt ce e, astea-s niște chestii foarte rele. cum să scuipi semințe în capul șefilor? cine-a mai pomenit așa ceva? și-apoi e din ce în ce mai nasol cînd au de spus ceva de sus, niciodată nu reușesc! ori asta le cam taie din virilitate! popîndache, la mulți ani!

*

Fernoșii și-au închis șandramaua. Bravo lor, băieți deștepți! Unora cînd li se ia, li se ia! Iar pe alții cînd îi apucă, îi apucă! Mare filosofie, domle.

*

 

tre să am mintea limpede că m-am reapucat de FHM. subiectul lunii: Danger of Sex! sau mai exact pe unde și-o trag ăștia prin Dubai cînd e interzis peste tot.

 

9 Comments

  1. fataaaa,sa-ti traiasca “sexsotul”,sa impartiti toata viata, ceea ce impartiti acum!ce dadea el moarte-n gagici cu coditele alea,dar acum,cu”ghergheful ” ala pe cap e si mai si !!!

    Like

  2. fernoss: stiu. cel mai mare bou :)))

    xxl: el poate fi orice vrea, numai sa aiba chef. sa-mi traiasca arabu!

    madam: nu te da la barbatu meu, ca fac moarte de om :d (lasa ca stiu eu ca-ti place, l-ai ciupi putin de barba, cind ma uit in alta parte, zabauco! bine, hai ca de dragu tau, ma uit putin in alta parte )

    Like

  3. cine e mah bou? …ca eu nu am inteles sau nu, mai bine nu raspundeti, simt eu ca nu o sa-mi placa ce o sa citesc. considerati retorica intrebarea.

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.