O bilă mare și albă

Editura Cartea Copiilor a trimis Bibliotecii din Medgidia un colet de cărți, ca urmare a articolelor scrise pe acest blog în legătură cu Clubul de Carte pentru copii. Nu m-am așteptat la asta, dar gestul în sine, fără să fie cerut, mi-a invadat sufletul de bucurie. Iată că mai există și astfel de edituri, care fac din proprie inițiativă ceva pentru copiii noștri. Nu că n-ar face publicînd cărțile anumitor autori, dar iau în calcul experiențele mele dezastruoase cu editurile, plus criza, refrenul fără sfîrșit, societatea asta mercantilă în care ne bălăcărim cu toții, uitînd prea des ce e important, meschinăriile literare despre care puțini au curaj să scrie, preocupați cu pupatul în dos and so on… de-aia am dat un shut down lumii literare cu toate ifosele și filfizonii ei.

 

Alte cuvinte sînt de prisos. Mulțumiri, deci, acestei edituri în care lucrează oameni, nu vînzători de titluri din alea, să fie la număr. O să fac mîine poze și le pun aici. Pentru posteritate.

Later edit foto:

6 Comments

  1. Cei de la Editura Cartea copiilor sunt extraordinari! Roxana Calin este prietena mea, un om de o delicatete extrordinara si cu un suflet de aur! In tot ce fac pun suflet si nu o fac doar de dragul banilor, sa fie.

    Like

  2. sint sigura de asta, altfel nu-i mai recomandam. mai ales ca am invatat ce anume sa recomand, dupa atitia ani de experienta, sa zicem.

    ma bucur sincer cind mai intilnesc exceptii de la “regulile” astea instaurate cu nesimtire pe la noi.

    Like

  3. Felicitari lor, felicitari tie Zully !

    “Bine faci, bine gasesti” sau “nici o fapta buna nu ramane nepedepsita”! 😉

    Succes mult pe mai departe in tot ce-ti propui.

    Like

  4. Bravo! Si unii care ajuta nu doar ocupa abuziv sedii care nu le apartin – vezi editura lui Tismaneanu. Bravo!

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.