8 Comments

  1. bai, da’ ce haiosi sint si astia cu sondajele lor… presa noastra e corupta de doua decenii, de tot atita vreme de cind e “libera”, si-acuma s-au trezit ei s-o inregistreze, fiindca are politici editoriale “vadit partizane”… de unde reiese ca pina acum erau ziaristi oleaca mai destepti si priceputi, mascau mai bine partizanatul decit loazele astea mai noi.

    Like

  2. pai da, asta ziceam si eu, ca s-au trezit si astia cu sondajele dracului de opinie. fix acum cind e pe fatza totul.

    Like

  3. “numai 12% formuland o sesizare cu privire la mita data”
    Cum, 12% din romani “au facut sesizare”? Pai asta ar insemna ca astia 12% nu dau si nu iau mita. Hai ca e bine, facem pasi inainte! Pe bune!

    Like

  4. nu, andrushka, astia 12% si-au luat-o in bot, ca dupa sesizarile astea nu le-au mai trebuit altele, vinovati fiind tot ei. asa merge sistemul.

    Like

  5. am citit cap coada tot rahatul pe care l-ai dezvaluit. mersi de link. mi-a placut orson ala care zicea in nu mai stiu ce comentariu ca iata cit esti de nesimtit ca scrii despre un profesor “beurist” cind ala nu e in tara : )))) mai stiu niste javre de-astea care fac pe mironositele si se ofusca rapid ca te-ai apucat sa scrii despre timpeniile, faradelegile si nelegiuirile lor cind erau ei in concediu, de parca ar trebui sa avem programul concediilor si sa ne facem meseria in functie de calatoriile lor, care oricum sint de rahat si alea si nu inteleg nimic din ele. se agata ca disperatii de false colace de salvare poate/poate or mai cirpi ceva in reputatia lor. adica, dom`le, ala era in concediu si tu ce faceai? ii stricai concediul, ma??? nu ti-ar fi putin rusine… ala mintea pe fata studenti si alte audiente si TU AI INDRAZNIT SA-I STRICI CONCEDIUL, MA???

    acum serios: foarte bine c-ai plecat. risti sa devii ca ei… ori asta, apropo de constiinta, chiar nu are sens.

    Like

  6. “Orson” pare sa fie chiar omul in cauza(dupa parerea unor prieteni care i-au fost studenti si care au calitati de detectivi literari) 🙂
    Stiu si eu? Au trecut ani de atunci si acum nu mai sint atit de sigur. Nu stiu daca as mai face la fel. E adevarat, ai dreptate, as fi devenit la fel ca ei. Asa cum au devenit citiva colegi de ai mei, care acum sint deja doctori, au publicat carti si au posturi care le aduc bani buni, plus burse in strainatate (in calitatea lor de cadre universitare).
    Ar fi fost insa atit de rau? Cine stie? Cind unul a ales o situatie intotdeauna precara iar altul una calduta, vorba lui Socrate, doar Zeul poate sti care merge pe calea cea buna 🙂
    Dar cred ca tu stii cel putin la fel de bine ca mine ce inseamna sa renunti la o situatie calduta si sa incepi totul de la capat in alta parte (cred ca e prima data cind comentez aici, dar iti citesc blogul de mult timp – si cafeaua de dimineata are astfel o aroma mai placuta!).

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.