34…

Cred într-un dumnezeu care dansează, joacă teatru şi spune cele mai perverse bancuri. Nu numai că le spune, ci le ia din realitatea iluzorie sinonimă cu teatrul absurd pe care tot el l-a creat pentru a se distra copios. Un fel de ucigaş fără simbrie.

Blasfemie!, sa strige puritanii… mai dă-i dracu şi pe ăştia… ne fac morală toţi tîmpiţii cărora le dai dreptate doar ca să scapi de ei, altfel nu mai termină. Pe urmă poţi să fumezi o ţigară liniştit şi tăcut… A mai trecut o zi, o săptămînă, o lună… apă pe sub poduri…

Cafe con leche, pag 73

Anul trecut pe vremea asta numaram zilele in ordine descrescatoare pina la inceperea calatoriei mele pe Camino. Acum le numar pina la terminarea cartii. Mi-am dat ca deadline 21 iunie, zi simbolica pentru noi, pentru ca atunci am facut primul pas. Tot atunci trebuie sa se incheie. Ajunge un an de schimbari colosale. Am numit-o “Cafe con leche” si nici un editor din lume nu ma va convinge sa-i schimb titlul.

O stare brutala de fericire cit timp lucrez. Si cind ies de-acolo la fel.
Un fel de lume aproape, un fel de lume departe. Un pas aici, altul acolo. Sa fii peste tot si nicaieri.

Sa fii in sfirsit acolo unde trebuie. Si din miezul unui feeling sa le construiesti pe cele care nu mai conteaza, dar cu atit mai necesare pentru istoria unui drum. care nu e doar un singur drum, ci mai multe carari care te-au trimis pe el, te-au impins, ti-au dat brinci, si dupa ce realizezi toate astea, fiecare intimplare capata sens.

deci 43… ăăă… 34…

11 Comments

 1. tin minte noptile la zaragoza cand auzeam zgomotul vesel al tastelor inainte sa adorm. abia astept sa citesc cafe con leche, avand in vedere ca am fost martora, cateva zile, la conceperea ei…

  Like

 2. ma, acu noi asteptam…numaram zilele, alea alea…chef ceva la lansare?
  😀
  (intreb si eu..ca doar o sa o iau prin posta ca de obicei 😛 )

  Like

 3. de ce 43? 13 zile din mai +21 din iunie=34
  Ai terminat de scris?
  Da-ne un rezumat ,un cuprins ,o recenzie , ceva din care sa ne dam seama despre ce e vorba.Asta nu aduce atingere drepturilor de autor.

  Like

 4. zorro: pfff, am gresit normal, de fapt sint 34, la naiba :))))) ce ma fac eu fara voi? lasa ca te prinzi tu… o sa bag cite un paragraf in fiecare zi…

  aziz: o facem noi lata in alt fel, mai e pina atunci.

  ma duc sa corectez!!!!

  Like

 5. Bravo mai, cum de ai reusit sa tii asa un secret? :))) Sunt tare curios la proportia dintre cafea si lapte, mai ales ca doctorul mi-a interzis laptele gras :)))

  Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.