30 Comments

  1. HEHEI ZULY , AM VB CU MAMI TAU , INTREBA CE FACI SI DACA ESTI BINE, SPUNEA CA VREA SA TE SUNE DAR SE PARE CA NU SE MAI POATE . NU JUDEC PE NIMENI ASA CUM TI-AI IMAGINAT SI NICI TELEFOANE NU VOI DA , MA ASTEPTAM SA FIE ASA , E GREU SI INTELEG, FIECARE GANDESTE IN FELUL LUI, NU SUNTETI ACOLO SA VA IMPUNETI ANUMITE LUCRURI……… FIECARE SIMTE SA FACA ACEST DRUM IN FELUL LUI …. TOT CE-MI DORESC ESTE SA VENITI SANATOASE ACASA , IAR DUPA TINE TURCULE AM SA VIN LA AEROPORT IN CAZ CA TE SUCESTI SA -TI SCHIMBI DATA VENIRII , VA PUP SI AVETI GRIJA DE VOI

    Like

  2. ehee…cum bine zice si Oana, abia acum incepe Camino pt tine, abia acum incepi sa simti lucrurile alea pt care te-ai dus acolo.
    in mod sigur vei veni mai slaba, dar asta nu va conta pt ca vei fi mai puternica.

    reusesc altii sa traiasca saptamani pe sub daramaturi sau pierduti prin munti, daramite tu fara asigurarea medicala. atata timp cat ai acces la internet, nimic nu ti se poate intampla 😉

    Like

  3. tii minte ce am vorbit inainte sa pleci? niciodata nu esti singura pe drum… te imbratisez…. robert e in aceeasi tara cu tine, pe la barcelona…
    te pup!

    Like

  4. daca vrei sa faci drumul asta singura, fa-l, oricum ai plecat pornita de aici sa fie asa. dar parca uneori e misto sa imparti ceva cu cineva.

    Like

  5. ce mi se pare tare ciudat in toata povestea asta este ca te conformezi acolo in tot felul de chestii (sa mergi mai departe, sa refuzi una sau alta, sa iti faci tabieturile) sau te lasi simplu purtata de val – o fi asta conformism? habar n-am. dar de plecat ai plecat sa scapi de tot conformismul si uniformizarea brutala a bucurestiului. asa-mi pare mie.
    sper sa gasesti raspuns la intrebari. daca le stii…
    un prieten mi-a trimis o poezie, nu stiu de cine e scrisa dar suna potrivit:

    Let It Go

    Let go of the ways you thought life
    would unfold; the holding of plans
    or dreams or expectations – Let it
    all go. Save your strength to swim
    with the tide. The choice to fight
    what is here before you now will
    only result in struggle, fear, and
    desperate attempts to flee from the
    very energy you long for.. Let go.

    Let it all go and flow with the grace
    that washes through your days whether
    you receive it gently or with all your
    quills raised to defend against invaders.
    Take this on faith: the mind may never
    find the explanations that it seeks, but
    you will move forward nonetheless.

    Let go, and the wave’s crest will carry
    you to unknown shores, beyond your
    wildest dreams or destinations. Let it
    all go and find the place of rest and
    peace, and certain transformation

    Culmea e ca prietenul asta al meu a auzit poemul la un curs de yoga. si asta ma face sa ma gandesc – ce ati fi facut voi cele doua cucuiete daca nu venea ioghinul cu voi sa aiba grija de mayra?

    hasta luego

    Like

  6. Iti citesc, mai nou, zilnic postarile si urmaresc cu sufletul la gura fiecare zi din aceasta “aventura” :P. Sa ai drum bun, Zully, si daca acolo esti singura, fizic, noi, aici, suntem cu tine!

    Like

  7. acuma, daca tot ai ramas unica pe drumul tau, ai mare grija ce mesteci, sa nu-ti spargi smaltul, si cu ce te stergi pe din dos, sa nu te iriti. durerile din categoriile astea nu ti le doresti la drum lung si solitar.

    Like

  8. Decidin nou la clasicul subiect al singuratatii si calatoriei. Interesant. O sa beau un ice capuccino in cinstea evenimentului. O sa fie totul mai interesant singura categoric. Supa pelerinului cu usturoi se mananca la San Juan Ortega. Asa ca vb lui Whitesnake Here I go again….:)

    Like

  9. …abia m-am intors si eu de pe alte taramuri si am intrat la tine in blog sa-ti citesc peripetiile cu sufletul la gura…Eu, Citu’ si Aspirina am format deja echipa de majorete si te sustinem de-aici, de la departare.

    Sa ajungi cu bine la destinatia…din sufletul tau. Ai grija de tine, iti tin pumnii si iti transmit toata pozitivitatea din lume!!!

    Be brave. Make zodia-ti proud! 🙂
    PUPICI SI HUGGS!!!

    Like

  10. alinutzo, nu mi-am imaginat nimic din ceea ce nu s-a intimplat deja, ok?

    any, beau limonada acum, e mai buna…

    hnu: drum bun si tie., pe unde-oi fi tu.
    condeierul: well, stii ce se zice. e de-ajuns sa apara un barbat ca tot timpul va fi o femeie care sa-l aleaga, hahaha! sa mai crezi in thelma si louise..

    demaio: deloc.

    va imbratisez, va citesc si merg mai departe…

    Like

  11. recunosc ca te citesc cu sufletul la gura – in fiecare zi ma uit sa vad ce-ai mai facut, si abia astept sa vad cum esti. imi pare rau ca te-ai separat de prietenii tai, eu tot mai sper sa va reintalniti – dar deh, voi stiti mai bine… te pup cu drag, spor la drum! 🙂

    Like

  12. nu cred ca e un moment foarte bun sa iti fac complimente pentru “Nopti Orientale 1” ca la “Nopti Orientale 2” trec maine. in orice caz, dupa ce am terminat-o mi-am zis “ce om frumos trebuie sa fie ca sa scrie asta”.

    nu stiu ce sa-ti zic. doar mergi. si ai grija de frumosul ala:)

    Like

  13. luisa, de reintilnit ne vom reintilni, dar nu mai e acelasi lucru… multumesc ca esti pe-aci. sdaluta-le si pe fetele de la unica si o mare imbratisare Luanei.

    pic: te pup. de-aia am plecat sa regasesc frumosul : )

    gia: ca uitai sa-ti raspund ieri: nu, n-am vrut sa fac drumul asta singura : (, dar se pare ca e un drum plin de surprize. o sa ma intorc si pe tine am sa te imbratisez prima.

    Like

  14. Unii merg 27 de kilometri pe zi, altii alearga maratoane si iar altii stau sub un tei, se uita la cer si la broastele testoase care merg alene prin gradina. Iar “Saadi dintre roze iesind…” –

    Like

  15. @zully: sa-ti iesplic: io n-am zis c-o sa te stergi cu frunze de artar, da’ daca curu’ tau (nu al tau in particular) e obisnuit cu anumite hirtii si esti la drum (foarte!) lung pe vreme (foarte) calda si cu trupul (foarte) sensibilizat, poti sa patesti chestii la care nu te-ai fi gindit. ca de pilda alea de care ti-am zis. asa ca nu mai sari de cur in sus, mai bine pastreaza-ti-l sanatos, ca io m-am gindit la el cu griji 😀

    Like

  16. ma, deci nu stiu cum am ajuns noi sa purtam o astfel de discutie, dar trebuie sa-ti spun doar atit: niste mironosite s-au simtit deranjate in ultimul hal, drept pentru care una dintre ele s-a simtit datoare chiar sa scrie despre cit de nesimtiti sint unii, asa ca mine si ca tine, intelegi? lasa ca-ti arat, stai sa pun niste poze pe-aici…

    hehehehe, trebuia sa facem noi iar ceva : )))

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.